A&O Carstensen - Elektriker i Næstved - solceller

Din elektriker i Næstved

A&O Carstensen - Elektriker i Næstved - installationer på tager af Næstved Storcenter

Privat

A & O Carstensen et fleksibelt og dynamisk firma, der effektivt og målrettet sørger for, at alle små og mellemstore el-installationsopgaver udføres til den aftalte tid. De opgaver vi dagligt løser spænder bredt, lige fra ophængning af lamper og opsætning af ekstra stikkontakter, henover renoveringer og nybyg til vedligeholdelse af varmepumper og solceller samt reparation af hårde hvidevarer.

Kort sagt, så udfører vi alt el-arbejde, reparation, vedligeholdelse og nyetablering fra kælder til loft i  bygninger, lejligheder og huse.  

Installationer på taget af Næstved Storcenter- A&O Carstensen - Elektriker i Næstved

Erhverv

A & O Carstensen har en lang tradition for at hjælpe og servicerer erhvervsvirksomheder med Deres el opgaver. Opgaverne variere lige fra at udføre intilligente belysningsanlæg, datanetværk og projektering af kontor og produktions indretninger.  Vi udføre mindre entrepriser og teknisk krævende installationer som f.eks. programmering af IHC – Dali  KNX, fibernetværk og komfort installationer.

- vi lever af vores service!

"Vi havde for et års tid siden en montør ude og tjekke vores instalation. Sjældent har vi mødt så rar og høflig person, der bare skal gøre sit arbejde. Det gjorde i hvert fald og vi er ikke i tvivl om hvor vi skal henvende os næste gang vi får brug for det. Tak for det!" Sonja og Flemming.

"A&O Carstensen er altid en troværdig, pålidelig og kvalitetsbevidst samarbejdspartner som også rykker ud akut hvis vi har behov for det!" Aksel Jensen & Søn

"I 2009 stod vi over for en større ombygning af Køkken og badeværelse samt at få flyttet eltavle fra 1.sal og ned i kælderen. Denne opgave gjorde I helt perfekt og leverede opgaven til vores fulde tilfredshed." Henrik Meisner Michaelsen